یکی از چالش های کاربران رویت در بخش تاسیسات Revit MEP تولید اسناد و نقشه های ایزومتریک Isometric برای لوله Pipe می باشد . بعد از اتمام مدلسازی برای تولید نقشه های ایزومتریک 2 پیشنهاد در رویت Revit وجود دارد .
به تفصیل در آموزش های بعدی در خصوص تولید نقشه های ایزومتریک در رویت Revit اطلاعات را به اشتراک خواهیم گذاشت . با توجه به رویکرد فناوری بیم BIM برای کاهش زمان تولید اسناد اجرای پروژه های استفاده از افزونه و پلاگین ها کمک زیادی در سهولت تولید مدل اطلاعاتی پروژه ها خواهد کرد .
یکی از مزایای استفاده از پلاگین Ex-Iso علاوه بر تولید نقشه های Isometric قابلیت متره و برآورد MTO بسیار دقیق و همچنین PMS مشابه نرم افزارهایی نظیر PDMS را دارد . از این رو ترسیم پروژه هایی نظیر نیروگاه که نیاز به تولید نقشه های دقیقی برای اجرا دارند با این افزونه ساده تر خواهد بود .
با تشکر از دوست خوب ” محمد شاهبازی ” برای معرفی این افزونه کاربردی به بیم آپ BIMUP